Geen contributie-inning tweede seizoenshelft

26 maart 2021 16:15


Baarn – Eemboys ziet af van het innen van contributies voor de tweede seizoenshelft. Deze regeling geldt voor Eemboys 1, Eemboys 2, de 45+ en onze twee zaalvoetbalteams.

Ondanks de flinke (financiële) tegenvallers die de huidige coronacrisis met zich hebben meegebracht, kiest Eemboys er voor om haar leden tegemoet te komen. “Doordat het voetbal voor seniorenteams een flinke tijd heeft stil gelegen en er voorlopig geen wedstrijden gespeeld gaan worden, hebben wij als bestuur deze keuze gemaakt. Het is niet makkelijk om deze stap te zetten doordat er nauwelijks een bron van inkomsten is en de rekeningen betaald moeten worden, maar wij zetten onze leden op de eerste plaats”.

 

Onlangs is de eerste seizoenshelft van alle leden geïnd. Doordat er een aantal wedstrijden in de voorbereiding en competitie zijn gespeeld blijft die beslissing staan. Van de jeugd en overige leden wordt verwacht dat zij zich aan hun verplichtingen houden en zal de contributie voor de tweede seizoenshelft wél worden geïnd.

 

Bestuur v.v. Eemboys

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!