Clubinformatie

Eemboys vindt in de persoon van Tony Brosi nieuwe hoofdtrainer

13 juni 22:30  BAARN - VV Eemboys heeft met de aanstelling van Tony Brosi een nieuwe hoofdtrainer gevonden voor seizoen 2022/2023. De 53-jarige oefenmeester komt over van Victoria. meer »


Vacature Hoofdtrainer seizoen 2022/23

22 mei 21:15  VV EEMBOYS uit Baarn zoekt voor het seizoen 2022/2023 een nieuwe hoofdtrainer. Het eerste elftal van Eemboys voetbalt momenteel in West 1, 4e klasse G. De huidige trainer, Sandor Augustijn, heeft aangegeven de club te gaan verlaten. Hij gaat het trainersvak dichter bij huis uitoefenen. Na overleg met de selectie heeft het bestuur van de vereniging een profiel opgesteld. Gezocht wordt naar een enthousiaste trainer die goed overweg kan met een jonge groep. Hij moet uiteraard in staat zijn de selectie goed te laten voetballen, maar teambuilding moet hoog in het vaandel staan. Na een teleurstellend seizoen (huidig), is de bedoeling om een nieuwe fase in te gaan waarbij plezier en resultaat hand in hand gaan. Eemboys staat bekend als een gezellige vereniging, waar het na de wedstrijd goed toeven is. Indien u belangstelling heeft, kunt u dat laten weten via info@eemboys.nl. Het spreekt voor zich dat wij gaarne bereid zijn nadere info te verschaffen.


Eemboys doet zichzelf te kort tegen Austerlitz

16 mei 20:15  Eemboys doet zichzelf tekort tegen Austerlitz Baarn - Op een zeer zonnig Ter Eem heeft de ploeg van Sandor Augustijn zichzelf tekort gedaan tegen Austerlitz. De bezoekers verkeren net boven de degradatiestreep, waardoor zij moesten terwijl Eemboys wilde. Het duel eindigde in een remise. Op de 31ste verjaardag van Eemboys speelde de hekkensluiter onder toeziend oog van tientallen supporters een uitstekende wedstrijd. Bij de Baarnaars ontbraken diverse basisspelers en dat bood kansen voor Willem van de Berg en Thomas Wouterse. Uitgerekend beide spelers namen de doelpunten voor hun rekening aan blauwwitte zijde. Zodoende ging Eemboys met een 2-1 voorspong de rust in. In het tweede bedrijf was het veelal tegenhouden, doordat de formatie met een man minder kwam te staan. Een akkefietje bij de cornervlag kwam de middenvelder duur te staan, waardoor hij met zijn tweede gele prent van het veld werd gestuurd door de dwalende arbiter. Eemboys moest alles op alles zetten om de gelijkmaker te voorkomen en dat ging gepaard met een aantal goede counters van de thuisploeg. De minimale marge had allang verdubbeld moeten zijn, maar Eemboys had pech in de afronding. Vijf minuten voor het einde viel de 2-2 en zo maakte Eemboys veel goed na twee zware uitglijders. Met nog drie speelronden voor de boeg wordt het puzzelen voor Eemboys. Emre Ilbay voegde zich toe aan de ziekenboeg, terwijl Arwin Johari een schorsing opliep.


Column | Kopje onder

10 maart 15:30  Kopje onder in de Eem, maar we zinken niet! Een seizoen na de viering van het dertigjarig jubileum. Waar iedereen rekende op een feestelijk seizoen, liep dit voor voetbalvereniging Eemboys even anders. De beste stuurlui staan aan wal en gooien met reddingsboeien om Eemboys in de vierde klasse te houden. Er wordt vooral gevist achter het net, op de vangst van de rode lantaarn na. 14 mei 2021 Eemboys is jarig. De club viert haar dertigjarig bestaan. Helaas komt er door Corona niemand op haar verjaardag en zijn de uitslagen van het schaars aantal gespeelde wedstrijden weinig reden tot juichen. Geen supporters, geen punten, geen feest, puur chagrijn. August(ijn)us 2021 Dezelfde spelersgroep op een aantal na. Eén aanwinst en een wissel: een trainerswissel. Eemboys wordt kansloos uitgeschakeld in het bekertoernooi en begint de competitie niet zoals gehoopt. De spelersgroep haakt in en zegt het vertrouwen op in de trainer. In goed overleg wordt er besloten afscheid te nemen van Youssef Bouali, een geweldig persoon, maar voor deze groep niet de beste stuurlui. “Hé bent u de trainer of opa van de spelersgroep?” is de vraag die wordt gesteld als Eemboys op bezoek gaat bij Cobuboys. Een zeer gemotiveerde Nico van Ginkel zorgt met een donderspeech voor de ommekeer van zijn jongens. Eemboys moest alle zeilen bijzetten, maar koerste af op de eerste punten van het seizoen: een driepunter. En hoe dat gevierd werd mag men niet gemist hebben. De koprol van ‘opa Nico ‘staat bij zijn jongens voor eeuwig in het geheugen gegrift. Aan het interim-tijdperk kwam al snel een einde toen zijn opvolger werd aangesteld. Sandor Augustijn is een oude bekende in Baarn. Jarenlang was hij te bewonderen op de groene zijde van Ter Eem, ditmaal mag hij het blauwe water proeven. Het is een enorme uitdaging voor Augustijn om Baarnse formatie weer kleur te geven, maar in de oefencampagne leek de oefenmeester zijn verf (op waterbasis) te hebben meegenomen. In vier van de zes vriendschappelijke duels wordt er gewonnen, in de andere twee duels werd er goed partij geboden. Dan groen licht vanuit het kabinet. We mogen weer. De verf lijkt te zijn weggespoeld. Eemboys vergeet haar zwemdiploma en gaat wederom kopje onder in de competitie. Driebergen, VOP en Austerlitz kennen geen medelijden en laten Eemboys met een brandende rode lantaarn achter. Wanneer het vonkje uitgaat is degradatie een feit. Laat de Eem de vonk niet raken, wij blijven vechten. - We are Eemboys -


18 maart 2022 | Algemene Ledenvergadering

4 maart 19:30  VOOR IN DE AGENDA Onze Algemene Ledenvergadering wordt gehouden op vrijdagavond 18 maart 2022. Aanvang: 20:00 uur Houdt de website www.eemboys.nl in de gaten voor meer informatie over de agenda. Tot dan! meer »


Jumbo Ballenactie | Doneer een bal

4 maart 19:15   Deze week zijn we bij vv Eemboys gestart met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee? De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie! Iedereen die vv Eemboys een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij vv Eemboys. Doneer een bal Klik op onderstaande link om een bal te doneren: www.ballenactie.nl/vveemboys Actie doorsturen Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!