Clubinformatie

Eemboys verliest van SEC

24 oktober 19:00  BAARN- Nadat er in de eerste competitiewedstrijd werd gewonnen van Cobu Boys (2-3), moest Eemboys het afgelopen zaterdag voor de vierde keer op rij doen met een nederlaag. SEC won met 0-3 op Sportpark Ter Eem. Opstelling: J.Wouterse; Burgwal, Van Gisbergen, Koot, Knotters (Ennahachi); Caglayan (Abdirahman), De Kruijff (T.Wouterse), Johari, De Hoop; Ilbay (Acinger), Van den Berg.


Sandor Augustijn nieuwe hoofdtrainer

15 oktober 10:00  BAARN- Het is rond! Sandor Augustijn is per direct de nieuwe hoofdtrainer/-coach van Eemboys.meer »


Eemboys en Bouali stoppen samenwerking

27 september 18:30  BAARN- Eemboys en trainer Youssef Bouali gaan uit elkaar vanwege 'een verschil van inzicht'.


Eemboys wint eerste competitiewedstrijd

27 september 7:15  AMERSFOORT- Eemboys is de 4e klasse begonnen met een verrassende overwinning op Cobu Boys. In Amersfoort kwam de ploeg twee keer op achterstand, maar een goede dosis veerkracht leverde een 2-3 winstpartij op. Arwin Johari (vrije trap), Ferdi Caglayan (rebound) en Emre Ilbay (schot) scoorden. Ilbay gaf na afloop de onderstaande reactie.meer »


Eemboys 1 én 2 uitgeschakeld in bekertoernooi

20 september 9:00  BAARN- Al na drie wedstrijden is het bekerseizoen van zowel Eemboys 1 als Eemboys 2 ten einde gekomen. Beide teams wisten in hun poule niet tot een resultaat te komen.meer »


Spaar mee met Voetbalpassie bij Albert Heijn

9 september 10:30  Spaar mee met Voetbalpassie! Het nieuwe seizoen is begonnen en wat zijn we blij dat iedereen weer op de velden staat! Na een lastig seizoen is het fantastisch jullie weer te kunnen verwelkomen bij onze mooie club. De coronacrisis heeft zijn sporen nagelaten, ook op financieel vlak. Om amateurclubs financieel te steunen, hebben Albert Heijn en de KNVB Voetbalpassie opgezet. Een spaarprogramma, waarmee je onze club kunt sponsoren, gewoon door boodschappen te doen bij Albert Heijn. Met Voetbalpassie proberen we zoveel mogelijk geld op te halen voor de club. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!