Clubinformatie

Willem van den Berg volgende versterking Eemboys

Gisteren, 17 juni 10:00  BAARN- Eemboys heeft zich per direct versterkt met de Willem van den Berg. Het 17-jarige talent komt over van Wasmeer. Van den Berg, wiens positie linkervleugelverdediger is, speelde eerder ook bij TOV en FC Utrecht en liep stage bij AFC Ajax.


Ryan de Hoop via Utrecht en Spakenburg terug bij Eemboys

10 juni 8:15  BAARN- Het is woensdagmiddag als het inschrijfformulier eindelijk naar de juiste ontvanger gaat en het shirt voor de prestatie uit de verpakking wordt gehaald. Ryan de Hoop is vanaf dat moment eindelijk weer officieel speler van Eemboys! Leuk!meer »


Regiocup voor jeugdteams eindelijk van start

2 juni 14:30  BAARN- Het is zover! Alle jeugdteams (t/m Onder 18) mogen weer wedstrijden voetballen. De KNVB heeft hiervoor een zogenaamde Regiocup opgestart, een kleine competitie waarin verschillende clubs uit de regio het tegen elkaar gaan opnemen. Eemboys doet mee met twee Onder 9-teams, één Onder 10 en één Onder 11.meer »


Heijvis komende drie jaar hoofdsponsor Hans Blok Sr. Toernooi

29 mei 19:15  BAARN- Heijvis visverwerking is de komende drie edities hoofdsponsor van het jaarlijks terugkerende Hans Blok Sr. Toernooi. Vanmiddag is de deal beklonken en daar is Eemboys uiteraard heel blij mee.meer »


Mededeling bestuur | Contributies

27 mei 14:00  Mededeling bestuur Zoals al eerder bekend gemaakt heeft het bestuur besloten de contributie voor de senioren voor het seizoen 2020/2021 niet volledig te heffen, maar slechts voor 50%. De jeugd ondervindt geen problemen en kan gewoon door spelen. De jeugd betaalt dan ook de contributie volledig. In december 2020 is het merendeel van de contributie via automatische incasso betaald. Zo’n 20% hebben wij (nog) niet kunnen incasseren. Wij doen een beroep op degenen, die nog niet betaald hebben, dit alsnog te doen. Betaling kan plaats vinden via onze bankrekening NL07INGB0006293060. Zij die op 1 juni 2021 nog niet hebben betaald, kunnen vanaf die datum niet meer voetballen en/of trainen. Overschrijving naar een andere club is niet mogelijk. Wij rekenen op jullie medewerking. Bestuur vv Eemboys


Ferdi Caglayan terug bij Eemboys

21 mei 7:45  BAARN- Dat de transferperiode een drukke tijd kan zijn is duidelijk. Ferdi Caglayan is namelijk onze vijfde versterking in een week tijd! Hij speelde voor het laatst bij TOV uit Baarn.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!