Clubinformatie

Profcoach Pieter de Jongh met boodschap voor Eemboys

9 april 20:45  BAARN- Proftrainer/-coach Pieter de Jongh is momenteel 'hot' in de voetbalwereld. Een spraakmakend interview in steenkolenengels als coach van het Zimbabwaanse Platinum FC was daar aanleiding van. Vandaag, vrijdag 9 april, dook er op onze socials een videoboodschap van The Champ op! Geweldig dat De Jongh hier tijd voor vrij maakte. Het filmpje zie je op onze sociale media-kanalen. Facebook: Eemboys Voetbal Twitter: @vvEemboys1991 Instagram: @vvEemboys1991


Eemboys slaat dubbelslag met aantrekken één persoon

8 april 15:45   BAARN- De technische staf van Eemboys krijgt steeds meer vorm. In maart werd oud bekende Nico van Ginkel al aangesteld als assistent-trainer van Youssef Bouali en nu komt Danny Versteeg daarbij. De 38-jarige Baarnaar gaat zowel als keeperstrainer als grensrechter het team versterken. Een mooie dubbelslag dus voor de ploeg uit Baarn! meer »


Eemboys en Nico van Ginkel herenigd

27 maart 16:30  BAARN- Nico van Ginkel keert per direct terug bij Eemboys. 'The Pride Of Baarn' heeft met de 72-jarige assistent-trainer een akkoord bereikt over het gelijk aansluiten bij het eerste team, waar hij ook volgend seizoen bij zal zijn.meer »


Geen contributie-inning tweede seizoenshelft

26 maart 16:15  Baarn – Eemboys ziet af van het innen van contributies voor de tweede seizoenshelft. Deze regeling geldt voor Eemboys 1, Eemboys 2, de 45+ en onze twee zaalvoetbalteams.meer »


Nostalgie | De naam 'Eemboys'

25 maart 16:00  Na een aantal serieuze gesprekken over de invulling van de selectie en spelersraad kreeg ik een appje over de naam Eemboys. ‘Wat betekent de naam eigenlijk?’ vroeg één van de clubjongens met een blauwwit hart. Er zit minder inhoud achter dan je wellicht denkt, maar dat het een toepasselijke naam is voor de voetbalvereniging moge duidelijk zijn.meer »


Eemboys organiseert vierde Hans Blok Sr. Toernooi

19 februari 17:00  BAARN- Het duurt nog een tijdje, maar in augustus organiseert Eemboys voor de vierde keer het Hans Blok Senior Toernooi. In de zomer zullen SV Baarn, TOV en vv 't Vliegdorp naar de blauwe zijde van Sportpark Ter Eem komen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!