Datum

4 november 2017 14:30

Accommodatie

Onbekend

foto van Eemboys Voetbal.Vandaag in de wedstrijdbespreking werd er weer begonnen met de vraag, afhaken of aanhaken? Zonder echt goed te spelen konden wij om 16.15 uur concluderen dat wij nog steeds aanhaken!

In de 1e minuut waren wij direct wakker toen Patria spits Galmo de 16 meter in dribbelde maar Roy kon een doelpoging voorkomen! Daarna volgde een rij aan kansen maar de doelpogingen stranden allemaal tegen of in de handen van de op leeftijd zijnde Patria keeper (respect is zeker op zijn plaats). In de 40e minuut was het dan eindelijk wel raak en schoot Emre de bal snoeihard in na een uitstekende steekbal van 1 van de betere Eemboys spelers deze middag, Martin! Even daarvoor had Emre al pech dat zijn schot via de onderkant van de lat weer het veld in kwam.

Na rust een zelfde beeld van de wedstrijd, Eemboys in de aanval en Patria loerend op de counter via Galmo en de lange middenvelder. In de 65e minuut viel dan eindelijk de 2-0. De bal werd op maat breed gelegd door Michael en werd beheerst ingeschoten door Kaan. Patria moest toen komen en deed dat ook. Rond de 75e minuut was er opnieuw een lange bal die werd doorgekopt en ineens stond er een Patria speler oog in oog met Damion die met een schitterend reflex de 2-1 voorkwam.

Gelukkig schoot Michael de bevrijdende 3-0 binnen op aangeven van Patrick en was het over en uit! In de slotfase werd er nog een doelpunt afgekeurd van Nick zodat de eindstand op 3-0 bleef steken.

De tegenstander gaf aan in de bestuurskamer niet compleet te zijn maar welke kleine club is dat wel in onze afdeling?  Nu lekker het komend weekend vrij waarin wij wat spelers rust kunnen gaan geven! Daarna een mooie pot tegen OSO op het programma waarin wij ons weer gaan afvragen afhaken of aanhaken?