Datum

4 november 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Eemboys 2 heeft dure punten laten liggen in Eemnes. Na een 3-0 achterstand kwam de ploeg van Ed de Groot terug tot 3-2, en werd in de laatste minuut een gelijkmaker geannuleerd. Het ontbrak aan geluk.

Eemnes op voorsprong
De thuisploeg begon beter aan het duel, want al na een paar minuten moest doelman Raymon Koops ingrijpen om een achterstand te voorkomen. Na 15 minuten was het toch raak voor het derde team van Eemnes: 1-0. Eemboys probeerde via Nick de Graaf meer naar voren te spelen. Aanvallen over de flanken via Roy Burgwal en Ian van Hamersveld waren gevaarlijk, maar leverden geen kansen op. Het lukte ook niet bij Eemboys. In de 40e minuut breidde Eemnes de score uit: 2-0.

Begin tweede helft
Ook de tweede helft begon matig voor Eemboys. Heel snel werd het al 3-0.

Agressief
De knop draaide om bij het Baarnse team en het ging meteen op jacht naar een aansluitingstreffer. Echter wilde de scheidsrechter niet meewerken aan voetballende duels en dus werd er vaak onterecht afgefloten in het nadeel van Eemboys. Na 60 minuten bracht Kenneth de Bree de stand op 3-1. Eemnes was in de hele tweede helft niet op de helft van de Baarnaars te zien.

Slotfase
Eemboys 2 wilde duidelijk meer en kreeg kansen. Stefan Kieft was twee keer dichtbij een doelpunt maar zag hoe de keeper beide keren redding bracht. Ook Joppe Steenbeek kreeg een kans, maar zijn inzet werd geblokt. Toch kwam de 3-2 via een eigen doelpunt. Eemboys drong aan en verdiende een gelijkmaker. In de 90e minuut kwam deze er ook via De Bree, maar de scheidsrechter en grensrechter annuleerde deze treffer, de reden is tot op heden niet bekend.

Scoreverloop: 15' 1-0, 40' 2-0, 48' 3-0, 60' 3-1 De Bree, 80' 3-2 eigen doelpunt.

Opstelling: Raymon Koops; Kevin Ter Rele, Arjan Hamelink, Nick Franken (Kevin Lumaye Schuld, Ian van Hamersveld (Boas Stormbroek); Roy Burgwal, Nick de Graaf, Joppe Steenbeek, Jordi van Maanen (Mike Knotters); Kenneth de Bree, Stefan Kieft