Mededelingen Bestuur

Belangrijk! Alle bestuursmededelingen en/of belangrijke nieuwsberichten binnen de club worden voortaan hier weergegeven. Via de button "Mededelingen" op de homepage, zijn de items snel en gemakkelijk terug te vinden

.

Eemboys zoekt nieuwe hoofdtrainer per seizoen 2016-2017

7 januari 22:30  VV. EEMBOYS uit Baarn zoekt voor het seizoen 2016/2017 een nieuwe hoofdtrainer. Het eerste elftal van Eemboys voetbalt momenteel in West 1, klasse 3c. De huidige trainer, Chris van de Graaf, heeft aangegeven na twee en een half jaar - waarin gepromoveerd werd naar de derde klasse - Eemboys te willen verlaten en elders een nieuwe uitdaging aan te gaan. Na overleg met de selectie heeft het bestuur van de vereniging een profiel opgesteld. Gezocht wordt naar een trainer met een bewezen staat van dienst. Hij moet uiteraard in staat zijn de selectie goed te laten voetballen, waarbij handhaving in de derde klasse de doelstelling is. Teambuilding staat hoog in het vaandel. Daarnaast moet hij voor doorstroming van de jongeren oog hebben. Eemboys staat bekend als een gezellige vereniging, waar het na de wedstrijd goed toeven is. Indien u belangstelling heeft, kunt u dat laten weten via info@eemboys.nl Het spreekt voor zich dat wij gaarne bereid zijn nadere info te verschaffen.


Belangrijk! Huisregels Eemboys

14 november 0:30  Bekijk hier de huisregels van v.v. Eemboysmeer »


Vrijdag 21 november Algemene Ledenvergadering

10 november 20:45  Vrijdagavond 21 november 2014 zal de Algemene Ledenvergadering plaatsvinden in het clubhuis van voetbalvereniging Eemboys. De kantine is geopend vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur zal de vergadering starten.meer »


Nieuwe openingstijden dinsdagavond

28 september 16:15  De Eemboys kantine is vanaf 7 Oktober 2014 niet langer de hele avond geopend op de dinsdagen. Voor en na de training is de kantine tijdelijk geopend om eventuele waardevolle spullen in te leveren of op te halen. De kleedkamers sluiten op dinsdagavond 30 minuten na de training, zodat de vrijwilliger met de sleutel, ook op tijd naar huis kan. Wij hopen op uw begrip!


De vernieuwde spelregels veldvoetbal

25 september 23:30  Alle spelregelwijzigingen voor het veldvoetbal op een rij. meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!