Mededelingen Bestuur

Belangrijk! Alle bestuursmededelingen en/of belangrijke nieuwsberichten binnen de club worden voortaan hier weergegeven. Via de button "Mededelingen" op de homepage, zijn de items snel en gemakkelijk terug te vinden

.

Ineens is het maar een klein bordje

Vandaag om 15:00  Op 15 april 1989 kwamen 96 Liverpoolsupporters niet meer thuis van een voetbalwedstrijd. Tijdens de halve finale tegen Nottingham Forest in het Hillsboroughstadion in Sheffield raakte de aanhang verdrukt op de Leppings Lane-tribune. De ramp laat ook 32 jaar na dato nog sporen achter in de stad aan de Mersey, weet onze redacteur. meer »


'Abraham' Finidi George over ijshockey, GTST, Kanu en tirades van Van Gaal

Vandaag om 13:39  Finidi George viert vandaag zijn vijftigste verjaardag. De oud-Ajacied werd via de social media-kanalen van Ajax al uitgebreid gefeliciteerd en toegezongen door oude bekenden als Frank Rijkaard, Danny Blind, Jari Litmanen, Marc Overmars, Edwin van der Sar en Louis van Gaal. Ter ere van het jubileum van de Nigeriaan brengen wij het interview met Finidi uit september 2019 nog eens onder de aandacht. Daarin keken wij terug op zijn bijzondere tijd bij Ajax en spraken over hoe hij zijn geluk heeft gevonden in Spanje. meer »


Samenvatting Liverpool - Real Madrid (0-0)

Vandaag om 9:42  Real Madrid bereikte woensdagavond de halve finale van de Champions League. Het duel met Liverpool op Anfield wist negentig minuten te boeien, maar eindigde doelpuntloos. Hier de samenvatting: meer »


Interview Naoufal Bannis: ?Feyenoord is altijd mijn droomclub geweest?

Gisteren om 12:00  Naoufal Bannis (19) speelt sinds de winter op huurbasis voor FC Dordrecht. Zijn doel om door te breken bij Feyenoord heeft hij allerminst opgegeven. “Ik wil ervoor zorgen dat ik sterker terugkom.” meer »


Samenvatting: Paris Saint-Germain-Bayern M�nchen (0-1)

Gisteren om 9:00  Bayern München wist dan wel te winnen, maar na de 2-3 zege van Paris Saint-Germain in de heenwedstrijd gaan de Fransen door naar de volgende ronde. Bekijk hier de samenvatting van een wedstrijd hogeschoolvoetbal.  meer »


Dit zijn de vijf jongste Eredivisie-spelers die dit seizoen in actie kwamen

13 april 2021 16:00  In Nederland krijgen jonge spelers vaak de kans. Ieder Eredivisieseizoen staan er nieuwe talenten te popelen om minuten te maken. Ook het huidige seizoen kent jonge debutanten. Elf Voetbal brengt vandaag de vijf jongste Eredivisie-spelers van dit seizoen in beeld. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!