Mededelingen Bestuur

Belangrijk! Alle bestuursmededelingen en/of belangrijke nieuwsberichten binnen de club worden voortaan hier weergegeven. Via de button "Mededelingen" op de homepage, zijn de items snel en gemakkelijk terug te vinden

.

Interview Mario Bilate: "Ik heb bizarre dingen meegemaakt in de nacompetitie"

Vandaag om 8:00  Mario Bilate hoopt als speler van NAC Breda voor de derde keer op rij te promoveren naar de Eredivisie. ELF Voetbal besloot de 29-jarige spits te bellen. Over een bewogen seizoen van NAC, zijn eigen prestaties namens de Bredanaars, de promotie met FC Emmen in 2018, een bizarre ontknoping in het shirt van RKC Waalwijk in 2019, de onvoorspelbaarheid van de nacompetitie en de jacht op een ticket voor de Eredivisie met NAC. meer »


Degradatiestress en Europese hoop: deze wedstrijden doen er echt nog toe in de Eredivisie

Vandaag om 7:00  Het EK komt eraan en daarom naderen de clubcompetities allemaal het einde. In de Eredivisie vindt zondag de allerlaatste speeldag plaats en de meeste beslissingen zijn al gevallen. We weten wie er kampioen is en welke ploegen rechtstreeks degraderen. In onderstaande vier wedstrijden staat echter ook nog echt wat op het spel. meer »


Interview Adrie van Kraaij: "Wij waren als PSV de beste ploeg, maar Johan Cruijff was de baas"

Gisteren om 15:00  Het opstappen van twee ploeggenoten, oneindig vaak overspelen en een halve finale ontaardend in een slagveld met drie rode kaarten en een nederlaag. Als international maakte Adrie van Kraaij het allemaal van dichtbij mee in aanloop van en tijdens het EK 1976. "Alles draaide om Johan Cruijff. Je kunt macht gebruiken, maar ook misbruiken. Dat laatste deed hij." meer »


Interview Will Grigg: "Hoe het voelt als veertigduizend mensen jouw naam beginnen te zingen?"

Gisteren om 12:00  Hij speelde geen minuut op het EK van 2016. Maar Will Grigg was met afstand de meest bezongen speler van het EK van 2016. Op de tribunes was de international van Noord-Ierland on fire. De hoofdrolspeler, tegenwoordig actief bij MK Dons, had na het toernooi veel geld kunnen verdienen met een reclamespotje. "Verzekeringstechnisch bleken er nogal wat problemen te kleven aan het vrijwillig jezelf in brand steken." meer »


Interview PSV-duo Denzel Dumfries en Donyell Malen: "Na elk doelpunt vloog bier massaal door de lucht"

Gisteren om 10:00  Denzel Dumfries (25) debuteerde in oktober 2018 voor het grote Oranje met een klinkende zege op Duitsland. Donyell Malen (22) deed elf maanden later hetzelfde. Met een doelpunt zelfs. Nu staat het PSV-duo voor haar debuut op een eindtoernooi. "Tijdens het WK van 2014 heb ik alle wedstrijden van Oranje voor een groot scherm op het Oranjeplein van Radio 538 gezien. Het voelt vreemd dat mensen ons nu op soortgelijke wijze gaan bekijken." meer »


PANNA! 57 is uit: onze EK-Leeuwen en OranjeLeeuwinnen maken zich op voor mooie zomer

Gisteren om 9:00  Er komt een mooie zomer aan. Niet alleen kijkend naar het weer, maar zeker ook op voetbalgebied. We kunnen ons opmaken voor twee supertoernooien. Voor het eerst na negen jaar is Oranje er weer bij op het EK en de OranjeLeeuwinnen hebben zich voor het eerst in de historie geplaatst voor de Olympische Spelen! Uiteraard blikken we met PANNA! 57 vooruit op deze toptoernooien. Maar we besteden ook aandacht aan andere leuke voetbalonderwerpen en natuurlijk vele quizjes, lijstjes en uiteraard de strip en de fotostrip. meer »


Meer nieuws

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!