Facebook Toestaan Niet toestaan

Eemboys wint duel met SEC

14 april 2018 19:30

EEMBOYS WINT VAN SEC

SOEST- Eemboys heeft zaterdagmiddag vrij gemakkelijk van SEC gewonnen. In Soest werd het 0-3 dankzij treffers van Ethan van de Klok en twee maal Roy van den Meiracker. Michiel Kok maakte zijn debuut in het doel van Eemboys, hij verving de niet 100% wedstrijdfit zijnde Raymon Koops.

VROEGE VOORSPRONG
Vanaf het begin had Eemboys de touwtjes in handen. Het was dan ook niet echt verrassend te noemen dat de uitploeg op voorsprong kwam. Uit een voorzet van Van den Meiracker vanaf rechts kon Van de Klok binnentikken: 0-1.

KANSEN
Vlak na deze treffer kreeg SEC een kansje op 1-1, maar het schot ging over het doel van Michiel Kok. Ook de ploeg van René Ribberink mistte een aantal kansen. Schoten van Kaan Karakoç en Michael van der Meer gingen naast, terwijl Van den Meiracker en Nick Stroombergen de doelman van SEC op hun weg vonden.

VAN DEN MEIRACKER
In de tweede helft was Eemboys helemaal heer en meester. Gelegenheidsspits Roy van den Meiracker maakte de 0-2 op aangeven van Karakoç. Enkele minuten later had de spits de 0-3 op zijn voet na een geweldige aanval met Stroombergen, Van der Meer en Patrick Staal, maar de SEC keeper keerde.

BESLISSING
Toch maakte Van den Meiracker zijn tweede doelpunt, waardoor hij uiteindelijk met een assist en twee goals van het veld stapte: 0-3.