Facebook Toestaan Niet toestaan

Eemboys snel voorbij Austerlitz

21 april 2018 17:30

EEMBOYS SNEL VOORBIJ AUSTERLITZ

BAARN- Eemboys heeft de goede serie van de afgelopen weken een vervolg gegeven. Op Sportpark Ter Eem stond de ploeg van René Ribberink al bij de rust met 4-0 voor dankzij twee goals van Djoey van Hoffe en twee goals van Roy van den Meiracker. Na rust zorgde Jeffry Verhagen voor de 5-0. Bij de thuisploeg zat keeper Damion Breukers na een lange blessure weer op de bank. Djoey van Hoffe werd Man of the Match.

ZEER VLOT
Al na vier minuten nam Eemboys de leiding tegen Austerlitz. Van Hoffe scoorde de 1-0 en zorgde twee minuten later zelfs al voor de 2-0 op aangeven van Van den Meiracker.

DOORDRUKKEN
Ondanks dat het erg warm was gingen de Baarnaars op zoek naar meer treffers. Op de flanken werden Patrick Staal en Ethan van de Klok veel gezocht om zo de voorhoede in stelling te brengen. Nick Stroombergen zag een goal afgekeurd worden.

VAN DEN MEIRACKER
Uiteindelijk kwam Eemboys weer tot scoren nadat Van den Meiracker een voorzet van Emre Ilbay binnenschoot. Enkele minuten later scoorde de spits weer uit een goede actie na een pass van Niels Agterberg.

PAAL
Er had nog een goal kunnen komen maar een lobje van Stroombergen ging via de keeper op de paal.

5-0
Ook in de tweede helft was de thuisploeg de betere. Met onder andere de ingevallen Michael van der Meer en Freek Beemsterboer werd jacht gezet op de 5-0, die Jeffry Verhagen na 58e minuten maakte.

ACHTERHOEDE
De verdediging, vandaag bestaande uit Jeffry Verhagen, Martin Kesteloo, Ethan van de Klok en Patrick Staal (46. Freek Beemsterboer), stond als een huis. Austerlitz kreeg nog een kans op een eretreffer, maar doelman Raymon Koops redde.

WEDSTRIJDKARAKTESTIEKEN:
EEMBOYS - AUSTERLITZ: 5-0 (4-0)
4e Klasse F

Opstelling Eemboys: Koops; Verhagen, Kesteloo, Staal (46. Beemsterboer), Van de Klok; Karakoç, Agterberg, Stroombergen (46. Van der Meer); Ilbay, Van Hoffe, Van den Meiracker (75. Burgwal).

Scoreverloop: Van Hoffe 1-0, Van Hoffe 2-0, Van den Meiracker 3-0, Van den Meiracker 4-0, Verhagen 5-0.