Facebook Toestaan Niet toestaan

Remises voor 1 & 2 bij opening bekertoernooi

3 september 2018 10:15

Eemboys 1 kreeg zaterdag 1 september het lastige Hees 1 op bezoek. De bezoekers die vorig seizoen promotie afdwongen naar de derde klasse, kwam al vroeg op achterstand door een doelpunt van Emre Ilbay. Echter gingen de ploegen thee drinken met een 1-1 stand op het scorebord. Vlak na rust was het Nick de Graaf die met zijn eerste balcontact de thuissupporters liet juichen, 2-1. Hees wilde het hier niet bij laten en voerde het tempo op. Eemboys hield lang stand, maar in minuut 102 (!) kreeg de debuterende doelman Samer dan toch de gelijkmaker om de oren en werden de punten gedeeld. Het andere duel in deze poule eindigde in een 3-0 overwinning van SV Laren'99 op SEC.

De eerste officiƫle wedstrijd voor het duo Wesley Haasjes en Wesley Ribberink was een uitduel met SV Achterberg 2. Afgelopen dinsdag speelden beide ploegen een oefenduel tegen elkaar en won de Baarnsche formatie met 0-1. Joppe Steenbeek was toen de gevierde man en zal in het bekerduel opnieuw belangrijk zijn voor zijn ploeg. Eemboys 2 ging namelijk rusten met een comfortabele 0-2 voorsprong door treffers van Roy Burgwal en Joppe Steenbeek. Na de theepauze werd de voorsprong verder uitgebreid. Met een subtiel passje van routinier Ferdinand Molenaar werd Joppe Steenbeek weggestuurd en hij maakte zijn tweede van de middag. Er leek geen vuiltje aan de lucht, maar niets bleek minder waar. Door twee persoonlijke fouten en een rake strafschop eindigde het duel in een 3-3 gelijkspel. Het overige duel in de groep tussen Renswoude 3 en 't Gooi 2 eindigde in een 0-1 overwinning voor de bezoekers.