Facebook Toestaan Niet toestaan

Eemboys 2 start met zege

22 september 2018 18:30

EEMBOYS 2 START MET ZEGE

BAARN- Eemboys 2 is goed begonnen aan de competitie. De ploeg van trainers Wesley Haasjes en Wesley Ribberink won na een sterke tweede helft met 3-0 van AH'78.

Vanaf het eerste fluitsignaal liet het tweede van Eemboys zien dat het niets minder wilde dan winnen. Via Ferdinand Molenaar en Kevin Lumaye Schuld werden aanvallers Arwin Johari, Jairo Osimani en Joppe Steenbeek veel gezocht, maar tot echte kansen kwam het niet. Een schot van Mo Abdi Aden werd gepakt door de goalie.
Koops
AH'78 kwam totaal niet in de wedstrijd voor, maar kreeg toch een grote kans op een treffer. Een gedrukt schot werd echter goed gepareerd door keeper Raymon Koops.
Vooruit
In de tweede helft ging Eemboys, mede door het inbrengen van Stefan Kieft en Sander Born, meer op jacht naar de voorsprong. Nathan van Gisbergen kopte een voorzet van Kieft net over. Niet veel later opende Molenaar met een heerlijke knal via de onderkant van de lat de score: 1-0. Assist: Ian van Hamersveld.
Kieft
Vlak na de 1-0 maakte Kieft de 2-0, na een fout in de bezoekers hun defensie. Direct na dit doelpunt scoorde de all-time Eemboys topscorer zijn tweede, dit maal beheerst en op aangeven van Johari: 3-0.