Facebook Toestaan Niet toestaan

Kieft uitblinker bij zege van koploper Eemboys 2

6 oktober 2018 18:15

KIEFT UITBLINKER BIJ ZEGE EEMBOYS 2

BAARN- Eemboys 2 heeft weer een overwinning bijgeschreven. De ploeg van Wesley Haasjes en Wesley Ribberink overklaste Cobu Boys 2 en won met 5-2. Stefan Kieft werd Man of the Match.

Vanaf het begin liet het tweede elftal zien dat het de twee eerdere overwinningen een goed vervolg wilde geven. Tim Luijken viel al snel geblesseerd uit en werd vervangen door Ian van Hamersveld.

Eerste helft
De verdediging, waar Freek Beemsterboer in terugkeerde, stond goed, mede door een paar keer sterk ingrijpen van Patrick de Vos en Mo Abdi Aden, en probeerde via Ferdinand Molenaar veel vooruit te voetballen. Stefan Kieft zette zijn team op voorsprong door de rebound van een geblokt schot van Roy Burgwal binnen te jagen: 1-0. Cobu Boys kreeg in de eerste helft nog een kans, maar doelman én aanvoerder Raymon Koops keerde.

Uitbreiden
Ook in de tweede helft, waar Mike Knotters goed inviel, was Eemboys sterker. Jairo Osimani schoot de 2-0 binnen, waarna Kieft iets later de 3-0 op het bord zette op assist van Ricardo Koot. Osimani wist enkele minuten later, met wat hulp van een verdediger, zijn tweede goal te maken: 4-0.

Eindfase
Met deze riante voorsprong op zak werd Eemboys wel wat slordiger. De bezoekers moesten verder met tien, na een harde overtreding op Van Hamersveld. Cobu Boys maakte toch de 4-1. Niet veel later Sander Born scoorde met een zacht schot zijn eerste goal van het seizoen: 5-1. In de laatste minuten werd het nog wel 5-2, nadat een schot via de paal ongelukkig tegen Koops aankwam.

Opstelling: Koops; Koot, Beemsterboer, De Vos, Abdi Aden; Molenaar, Van Gisbergen (Knotters), Burgwal; Luijken (Van Hamersveld), Kieft (Born), Steenbeek (Osimani)