Facebook Toestaan Niet toestaan

Jeugdteam Eemboys wint eerste wedstrijd

15 december 2018 17:45

JEUGDTEAM EEMBOYS WINT EERSTE WEDSTRIJD

BAARN- Vandaag, zaterdag 15 december 2018, was het dan zover: de eerste wedstrijd voor het jeugdteam van Eemboys. In eigen huis werd tegenstander Hees met 7-5 verslagen.

De bezoekers begonnen beter aan het duel, dat 4x 10 minuten zou duren. In het eerste kwart was de tussenstand al 0-3. De voetballers van Eemboys zijn sinds de herstart in mei bezig met training, maar hadden tot vandaag nog geen ervaring met het spelen van een wedstrijd.

De tweede tien minuten waren een stuk beter. Eemboys kwam terug tot 2-3, maar kreeg er vervolgens ook weer twee tegen. Daarna kantelde het leuke, sportieve duel volledig. Eemboys ging aanvallen en zorgde ervoor dat de 2-5 achterstand werd omgebogen tot een 7-5 voorsprong, wat ook de eindstand bleek.

Koops: 'Geweldige ochtend'
"Heerlijk, want hier hebben we het voor gedaan", begint trainer Raymon Koops zijn reactie. "Ik denk dat we een leuke, mooie wedstrijd hebben gespeeld. Djoey en ik, als trainers, hebben genoten van de inzet en fanatisme van onze ploeg. Complimenten naar het team, maar ook naar Hees, hun trainer en de vele supporters! Dat er weer jeugdvoetbal bij Eemboys is, is heel goed voor de club."