Facebook Toestaan Niet toestaan

Onder 8 wint derby na bizarre slotfase

4 mei 2019 10:30

ONDER 8 WINT NA BIZARRE SLOTFASE

BAARN- Eemboys Onder 8 heeft vanochtend gewonnen van TOV. Op het oranje-gedeelte van Sportpark Ter Eem werd het na een bizarre slotfase 4-5 voor de ploeg van trainers Raymon Koops en Djoey van Hoffe.

Lekker begin
Het onder 8 team van Eemboys begon sterk aan de wedstrijd. Binnen tien minuten scoorde Zacarias twee maal waardoor er snel 0-2 op het bord stond.

Voorsprong weg
In de 20 minuten die daarop volgde waren de gastheren beter. TOV speelde goed voetbal en maakte vier mooie goals. Met een 4-2 achterstand ging Eemboys de laatste 10 minuten in.

Come back
"Het gaat niet om het winnen, maar om de lol. Winnen zou natuurlijk wel mooi zijn.", waren de wijze woorden van Nout, verdediger. De manier waarop Eemboys daarna ging spelen was geweldig: vol op de aanval. Oliver maakte de 4-3 en niet veel later de gelijkmaker via Moaad: 4-4. In de allerlaatste minuut maakte Oliver de come back compleet en zo wint Eemboys Onder 8 met 4-5.

'Plezier en fanatisme gaan mooi samen'

"Heb echt genoten van die gasten", begon Koops zijn reactie. "Je ziet dat ze het spel steeds beter begrijpen. Dat is het mooie aan veel wedstrijden spelen. De kids stralen plezier uit, maar zijn ook heel fanatiek. Die combinatie gaat mooi samen!"

'Leuke wedstrijd'

"Ik vond het leuk om te zien hoe onze debutanten, twee stuks, goed mee konden komen in de wedstrijd", blikte Van Hoffe terug. "De reactie van Nout was goud."