Facebook Toestaan Niet toestaan

Dominant Eemboys 2 verslaat koploper

11 mei 2019 17:45

BAARN- Eemboys 2 heeft de titelstrijd in de competitie nog spannender gemaakt. De strijd gaat tussen tegenstander Zuidvogels, SV Baarn en de tegenstander van volgende week: Cobu Boys. Vandaag, zaterdag 11 mei, won de ploeg van Wesley Haasjes en Wesley Ribberink met 4-1 van koploper Zuidvogels.

De omstandigheden waren ideaal op Sportpark Ter Eem. Mooi weer, een klein windje en twee goede ploegen die wilden voetballen. Na een minuut of vijftien kreeg de spits van Zuidvogels rood.

Kesteloo
Het tweede team van Eemboys kwam op een 1-0 voorsprong. Een lange crossbal van Jeroen Veen werd werelds afgerond met de kop door spits Martin Kesteloo.

Gelijkwaardig
De teams waren gelijkwaardig aan elkaar en het spel ging op en neer. Tot echt grote kansen leidde het niet. Molenaar was de motor op het middenveld.
Achterin stonden Kevin Lumaye Schuld, Ricardo Koot, Nick Franken en Nathan van Gisbergen als een huis. Koot werd later vervangen door Mo Abdi Aden.

Verdubbelen
In de tweede helft begon Zuidvogels vol op de aanval. Toch maakte de thuisploeg de 2-0 via Tim Luijken met een sliding, op aangeven van Ian van Hamersveld.

Mooie aanval
Even later besliste Eemboys het duel. In een snelle aanval gaf Roy Burgwal een heerlijke steekbal op Arwin Johari, die de bal vervolgens mooi voorzette naar Kesteloo die raak schoot: 3-0.

4-0
Van Hamersveld nam de 4-0 voor zijn rekening uit de rebound van een gemiste strafschop, die Burgwal versierde.

Eretreffer
Vlak voor tijd maakten de bezoekers toch een goal. In eerste instantie redde doelman Raymon Koops nog goed, maar helaas viel de rebound binnen.
Na de wedstrijd bleef het nog lang gezellig, gebroederlijk samen met Zuidvogels. Klasse!