Facebook Toestaan Niet toestaan

Eemboys 2 start groepsfase met remise

31 augustus 2019 16:45

BAARN- Eemboys' tweede elftal is de groepsfase van de beker begonnen met een gelijkspel. In eigen huis werd het 3-3 tegen BVV'31.

Op een warm Sportpark Ter Eem startte de thuisploeg niet goed. Binnen no time stond er 0-2 op het scorebord en dus werk aan de winkel voor Eemboys.

Van den Meiracker
Naarmate de wedstrijd vorderde, kwam Eemboys er beter in. Roy van den Meiracker was weer bepalend. Eerst ronde de sterke spits een schitterende voorzet van Freek Beemsterboer af. Vlak daarna scoorde hij weer, dit maal op assist van doelman Raymon Koops.

Tegenvaller
Enkele minuten na de gelijkmaker, volgde er weer een tegenvaller. Een bal in de kluts werd knap binnen gejaagd door de spits van de bezoekers. Met als gevolg een 2-3 ruststand.

Kieft
In de tweede helft waren er niet heel veel kansen, maar beide clubs hadden het duel kunnen winnen. Stefan Kieft maakte op knappe wijze de 3-3. Vlak voor tijd schoot BVV'31 op de kruising, Eemboys op de lat en leek Eemboys recht te hebben op een strafschop, maar die werd niet gegeven.

Opstelling: Koops; R. Breukers, Hovius, Franken, Van Gisbergen; Molenaar, Beemsterboer, Kieft, Abdi Aden; Luijken, Van den Meiracker.
Invallers: W. Ribberink en Steenbeek.