Facebook Toestaan Niet toestaan

Puntendeling Eemboys 2 bij KVVA

5 oktober 2019 15:45

BAARN- Eemboys 2 heeft een punt overgehouden aan het uitduel bij KVVA. Op een matig kunstgras veld kwam de ploeg van Raymond Moleveld in de tweede helft achter, maar Stefan Kieft zorgde voor de gelijkmaker.

Het begin van de wedstrijd was voor de gastheren. KVVA was rustiger aan de bal en kreeg een aantal grote kansen. Het was doelman Raymon Koops die zijn ploeg op de been hield met vier goede reddingen.

Spaarzaam
Aan de andere kant waren de kansen van Eemboys op één hand te tellen. Er werd naarmate de wedstrijd wel beter spel vertoond. Gelijk na rust schoot Freek Beemsterboer vanaf de aftrap de bal in de handen van de keeper.

Achterstand
Na ongeveer 10 minuten in de tweede helft kwamen de Amersfoorters op voorsprong. Een lange bal ging over de defensie en werd goed ingeschoten door de spits: 0-1.

Record buitenspel
Verschillende aanvallen van Eemboys werden gestopt door de scheidsrechter, die continu het verkeerde advies van zijn assistent opvolgde. Een record aantal zou niet ondenkbaar zijn.

Alles of niets

De uitploeg ging direct op jacht naar de gelijkmaker en zette onder andere Freek Beemsterboer en Randy Hovius voorin. Wesley Ribberink kreeg twee mogelijkheden maar vond het net niet. Toch kwam Eemboys naast KVVA door een doelpunt van Stefan Kieft, op assist van Ribberink: 1-1.

Opstelling: Koops; Van Putten, Hovius, Franken, Lumaye Schuld; Molenaar, Beemsterboer, Burgwal, Kieft; Ilbay, Luijken.
Ingevallen: R. Breukers, Knotters, De Kruijf, Van Gisbergen.