Facebook Toestaan Niet toestaan

Eemboys wint oefenduel, reserves onderuit bij SVS

20 januari 2015 18:00

In navolging van de intensieve trainingsweken heeft de hoofdmacht van Eemboys haar eerste wedstrijd van 2015 met een zege afgesloten. Het was nota bene een oefenwedstrijd tegen vv Sportief, waarin via twee treffers van Stefan Kieft en een goal van Michael van der Meer, de wedstrijd winnend werd afgesloten: 3-1.

De reserves, met onder meer Raymon Koops, afvaller van het eerste elftal in het doel, gingen op bezoek in Spakenburg. Voor Eemboys 2 was er maar één doel: winnen. Via een vlotte goal van Karim Belali, na een goede voorzet van Mesut Ozturk was de voorsprong een feit. Handenvol kansen volgde voor SVS, echter blonk goalie Koops, die engeltjes op het aluminium had zitten, uit in het eerste bedrijf. In de tweede helft startte de thuisploeg furieus op de blauwe zijde van de Westmaat. Al snel keek Eemboys tegen een achterstand aan en werd er gehoopt op een individuele impuls bij Eemboys. De ploeg die vandaag onder leiding stond van Kees Koops en zijn naamgenoot Van Bemmel zagen vanaf de zijlijn hoe Joppe Steenbeek met zijn solo van achter uit de linksbuiten Leon Burgwal bereikte. Burgwal kapte naam binnen toe en schoot de bal in de korte hoek tegen de touwen: 2-2. Helaas voor de Baarnaars werd de tweede helft hen opnieuw fataal. Een fraaie Spakenburgse treffer zette de 3-2 uitslag op het scorebord in het voordeel van de blauwe.